Post vacant la Casa de Asigurări de Sănătate Gorj

290

Casa de Asigurări de Sănătate a Judeţului Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, gradul profesional superior în cadrul Compartimentului Comisii Terapeutice/Clawback. Proba scrisă se va susține în data de 6 martie.

Candidaţii, care doresc să participe la concursul organizat de Casa de Asigurări de Sănătate a Judeţului Gorj, trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, gradul profesional superior în cadrul Compartimentului Comisii Terupeutice/Clawback sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental – ştiinţe biologice şi biomedicale, ramura de ştiinţă-medicină, specializarea medicină; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 06 martie 2017, ora 10.00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Informaţii suplimentare la Casa de Asigurări de Sănătate a Judeţului Gorj, din Târgu Jiu, str. Prahova nr. 5, telefon: 0253/223.940; 0253/223.950, interior 1021.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here