Post de expert în Prefectura Gorj, scos la concurs

389

Pe data de 16 iulie 2014 va avea loc concursul pentru ocuparea postului de expert în domeniul minorităţilor naţionale, în cadrul Prefecturii Gorj. Termenul limită de depunere a dosarelor este 7 iulie a.c.

Instituţia Prefectului, Judeţul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de expert, clasa I, gradul profesional debutant, destinată activității în domeniul minorităților naționale, altele decât minoritatea romă, din cadrul Serviciului Afaceri Europene, Situații de Urgență, Dezvoltare Economică și Monitorizarea Serviciilor Publice Deconcentrate, Compartimentul Situații de Urgență, Dezvoltare Economică și Monitorizarea Serviciilor Publice Deconcentrate.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă. Termenul limită de depunere a dosarelor în vederea participării la concurs, având data de 7 iulie 2014, ora 16:00. Apoi, în data de 16 iulie 2014, ora 10:00 are loc proba scrisă, iar pe 18 iulie 2014 proba interviului.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here