Post de asistent la SJU, rămas vacant după concurs

159

Cinci persoane au concurat pe un post de asistent debutant la cabinetul de Dermatovenerologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. În urma concursului de angajare, niciunul dintre candidaţi nu a promovat. Postul urmează a fi scos din nou la concurs.

În perioada 22-25 octombrie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă s-au desfăşurat concursurile pentru patru posturi vacante. Concurenţa a fost destul de mare, însă unul dintre posturi nu s-a ocupat. „Din cele patru posturi scoase la concurs, cel de asistent medical debutant la cabinetul Dermatovenerologie nu a fost ocupat, urmând să fie din nou scos la concurs, când va stabili conducerea unităţii. Posturile de infirmier debutant la Obstetrică – Ginecologie, autopsier debutant la Serviciul de Medicină Legală şi cel de referent s-au ocupat”, confirmă Narcis Mărgineanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Urmează alte concursuri de angajare
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu organizează un nou concurs de angajare. Cele mai multe posturi vacante sunt de infirmier. Concurenţa este destul de mare, 72 de persoane depunându-şi dosarele pentru cele opt posturi disponibile. Reprezentanţii unităţii au stabilit datele de concurs pentru fiecare post în parte. „Avem cinci posturi de infirmier debutant vacante. Pe data de 21 noiembrie are loc concursul pentru postul de la Secţia Psihiatrie, pe 22 noiembrie la Neurologie, pe 23 noiembrie la Ortopedie, pe 26 noiembrie la Chirurgie II şi pe 27 noiembrie la Pediatrie. De asemenea, am scos la concurs şi posturi temporar vacante. Astfel, pe data de 28 noiembrie are loc concursul pentru ocuparea postului de asistent medical debutant la Blocul Operator, iar pe 29 noiembrie se desfăşoară concursul pentru posturile de îngrijitor la secţia Recuperare medicină fizică şi Balneologie şi brancardier la UPU. Pentru aceste posturi s-au înscris 72 de persoane”, a explicat Narcis Mărgineanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Concursul va avea loc la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here