Porumbel, în locul lui Ciurel în Consiliul Judeţean

281

Laurenţiu Ciurel a demisionat pe data de 1 septembrie din PSD Gorj. Acesta a renunţat la carnetul de membru de partid şi la funcţia de vicepreşedinte al PSD, pentru a putea prelua pe data de 1 octombrie funcţia de preşedinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia (CEO). În scurt timp acesta va renunţa şi la funcţia de consilier judeţean, funcţie obţinută în urma alegerilor locale.

Ciurel a demisionat din PSD încă de la începutul acestei luni, pentru a putea ocupa funcţia de conducere de la vârful CEO. Demisia lui Ciurel nu este întâmplătoarea, asta deoarece directorul Sucursalei Rovinari a CEO a fost, de la început, vizat pentru funcţia de conducere ocupată deocamdată de Constantin Bălăşoiu. Acesta a şi participat la selecţiile pentru organismul de conducere al CEO, dar deşi a trecut de selecţia de la Bucureşti pentru Consiliul de Supraveghere, acesta nu a trecut de votul politic al celor care au decis şefii CEO.
Procedura de selecţie a fost parcursă, în mai 2012, doar de Ciurel şi de Vasile Râbu, actualul director al EMC Motru. Ciurel a figurat de altfel în lista celor 10 selectaţi dar a primit doar un vot după, din 8 acordate, cei care au votat împotriva sa fiind reprezentanţi ai CE Turceni, CE Rovinari, CE Craiova şi ai fostului SNLO.

Porumbel renunţă la funcţia de consilier local la Novaci
Gheorghe Porumbel, directorul “Doinei Gorjului” este următorul în lista de consilieri judeţeni ai USL pentru preluarea funcţiei lăsate de Ciurel. Porumbel este însă şi consilier local la Novaci, dar este pregătit să renunţe la această funcţie pentru a-i lua locul colegului său de partid. “Dacă îndeplinesc criteriile voi renunţa la funcţia de consilier local la Novaci. Ştiu că novăcenii vor înţelege acest lucru”, a declarat Porumbel care va fi înlocuit la Novaci cu Maria Ghiţu, următoarea în lista de consilieri USL în această localitate.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here