Porta-vocea Udriştoiu, înlocuită cu uneperistul Răuţ

329

udristoiuAdriana Udriştoiu, cea care a deţinut, prin primăvară, funcţia de purtător de cuvânt al UNPR Gorj, redusă însă la tăcere după ce Gorjeanul atrăgea atenţia că “madam” era prea apropiată de preşedintele filialei, Marius Vlaicu, nu mai are nimic de spus la nivel de organizaţie.

Asta deoarece, la ultima şedinţă a UNPR Gorj, deputatul Dan Ilie Morega a decis că filiala are de suferit la capitolul porta-voce, Udriştoiu fiind de luni bune în silenzio stampa. Şi astfel Udriştoiu a fost înlocuită rapid din funcţie, în ciuda încercărilor lui Vlaicu de a-i lua apărarea în faţa parlamentarului.

Şedinţa de joi seara de la sediul UNPR Gorj a fost un deliciu pentru colegele de partid ale Adrianei Udriştoiu cărora respectiva le făcuse, când era pe val, ceva răutăţi. Doamnele şi-au dat satisfăcute coate în momentul în care Dan Ilie Morega a luat hotărârea de a o schimba pe purtătoarea de cuvânt din funcţie. Morega a menţionat că Adrian Văduva se va ocupa de ceea ce înseamnă secretariatul organizaţiei, iar Ion Răuţ, de partea cu presa. “Văduva este omul de bază pentru evidenţa partidului, care cunoaşte problemele de partid, răspunde de problemele de evidenţă, de convocarea Biroului Judeţean, de urmărirea aducerii la îndeplinire a hotărârilor”, a declarat Morega. În ce îl priveşte pe Răuţ, în opinia deputatului acesta ar fi potrivit pentru această funcţie în nici un caz Udriştoiu. “Purtătorul de cuvânt este cel care deţine ponderea şi cunoaşterea problemelor de partid, a problemelor economico-sociale ale judeţului. Purtătorul de cuvânt va fi secretarul general al UNPR Gorj, Ion Răuţ”, a declarat Morega.

Udriştoiu, fără obiectul muncii

Morega a susţinut schimbarea în faţa Biroului Judeţean al UNPR Gorj şi nu a cedat nici în faţa rugăminţilor voalate ale lui Marius Vlaicu care a sărit în apărarea colaboratoarei sale. Morega a menţionat că nici nu discută şi că UNPR Gorj are nevoie de un suflu nou, sala aprobându-l tacit. Şi astfel, Udriştoiu a fost redusă total la tăcere, locul său la secretariatul UNPR Gorj fiind luat de Adrian Văduva care va fi plătit lunar pentru serviciile sale. Adriana Udriştoiu este de joi seara simplu membru de partid.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here