Popete a debutat cu dreptul la Gilortul: Cu ambiție și dăruire am trecut peste acest obstacol

1139

Debutul oficial a întârziat considerabil pentru Gilortul Târgu Cărbunești, dar așteptarea pare că a meritat. Formația lui Florin Popete și Bogdan Chiriac s-a impus în primul joc oficial din campionat, 3-1 cu CSM Deva. Fostul pandur Dănăricu a pasat decisiv la prima reușită a gorjenilor din acest sezon. Dolcescu a găsit plasa porții când a contat cel mai mult, înainte de pauză. Gazdele nu s-au bucurat prea mult de avantajul luat, pentru că, în minutul 48, Radak a restabilit egalitatea. Din fericire, finalul a aparținut gorjenilor. Roncea a găsit vinclul porții adverse după o execuție de efect, de la 25 de metri. Dolcescu a reușit dubla în primul minut al prelungirilor și a stabilit scorul final.,,Mă bucur pentru băieți pentru că au avut puterea să treacă peste perioada nefastă în care am fost izolați și nu am putut să facem antrenamente. Mă bucur și pentru mine că am început cu dreptul. Vă dați seama, ne-am așteptat să avem un meci foarte greu. Echipa lui Ștefan Nanu este una care se bazează foarte mult pe condiția fizică și mă bucur că am trecut cu bine peste acest hop”, a declarat principalul Gilortului, Florin Popete.Ambiția și dăruirea au fost ingredientele principale pentru succesul obținut în această rundă. Popete este convins că victoria va oferi și un plus de încredere formației sale.,,Sper să fie un început de bun augur, trebuie să le dea încredere băieților pentru că au demonstrat că pot. Cred eu că avem o echipă destul de valoroasă, cel puțin de când i-am preluat eu. Sper să le dea încredere și exact asta le-am și spus la începutul meciului, să aibă încredere pentru că au calitate. Asta s-a și întâmplat, cu foarte multă ambiție și dăruire am trecut peste acest obstacol”, a mai spus antrenorul.Fostul pandur și-ar mai dori transferuri la formația pe care o conduce, mai ales că este un sezon special. ,,Din punctul meu de vedere aș vrea să mai aduc doi jucători, să vedem cum vor recepționa și jucătorii acest mesaj, pentru că suntem cam 17-18 jucători. Avem un accidentat, un izolat și deocamdată suntem puțini. Campionatul poate să-ți rezerve și anumite chestii urâte, ca accidentările, și trebuie să ne gândim ce facem după aceea”, a explicat Popete.Jocul Gaz Metan Mediaș 2 – Gilortul, care trebuia să se dispute în runda inaugurală, a fost reprogramat. Forul autohton a stabilit ca meciul să se joace marți, 29 septembrie, începând cu ora 17.00.
Gilortul – CSM Deva 3-1 (1-0)
Au marcat: Bogdan Dolcescu (45’+1, 90’+1), Constantin Roncea (82)/Miroslav Radak (48′).
Cartonașe galbene: Oprișa, Stăniloiu, Almăjanu, Roncea/Radak, Stere, Petresc, Doboș. Cartonaș roșu: Curescu.
Arbitri: Ionuț-Cătalin Ilie, Mihai Deaconu și Raluca Sîrghi (toți din București). Observatori FRF – Elena Mușetoiu (Piteşti) și Liviu-Voicu Coloj (Filiaşi).
Gilortul: Constantinescu – Afrim, Dolcescu, Safta, Miroiu – Oprișa, Avrămescu (cpt) – Almăjanu, Dănăricu (60′ Filip), Stăniloiu (60′ Bubuioc) – Cocină (34′ Roncea). Rezerve neutilizate: Poenaru, Buzurin, Popete. Antrenori: Florin Popete și Bogdan Chiriac.
CSM Deva: Ciuta – Jude (42′ Petresc), Bogdanovici, Radak, Doboș (cpt) – Curescu, Vitan, Toiu, Târș – Trașcă (78′ Cîrstoiu), Stere (63′ Ghighilicea). Rezerve neutilizate: Manea, Kelemen, Roman, Teodorescu, Pisică, Branea. Antrenori: Ștefan Nanu și Dorian Gugu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here