Popescu, înlocuit de Vlădoescu la şefia Aparegio

386

Şeful societăţii care asigură serviciile de apă şi canal pentru municipiul Târgu-Jiu şi alte câteva oraşe din judeţul nostru a demisionat. Ion Popescu a renunţat atât la funcţia de director general, cât şi de membru în Consiliul de Administraţie al societăţii.

Ion Popescu ocupa funcţia de director al Aparegio Gorj de mai mulţi ani, încă de la înfiinţarea Aparegio Gorj din anul 2007, iar demisia sa a fost înaintată către Consiliul de Administraţie al societăţii acum circa două săptămâni, înainte de Crăciun. “Demisia din funcţia de director general a societăţii Aparegio Gorj a domnului Ion Popescu este oficială. Aceasta a fost aprobată în cadrul Consiliului de Administraţie, iar în această săptămână se vor aproba condiţiile, termenele şi procedura de selecţie a candidaţilor. Dumnealui poate rămâne în cadrul instituţiei cu o funcţie corespunzătoare experienţei profesionale, însă nu şi-a exprimat încă această dorinţă. Interimatul va fi asigurat de directorul tehnic din cadrul instituţiei, Ilie Vlădoescu”, a declarat Lavinia Truşcă, purtător de cuvânt al Primăriei municipiului Târgu-Jiu.

aparegio (3)Vlădoescu a preluat deja frâiele Aparegio Gorj deoarece Ion Popescu se află în concediu, urmând ca directorul tehnic să preia atribuţiile de director general până ce va fi dispusă organizarea concursului de ocupare a funcţiei de director. “De astăzi (n.r. ieri), domnul Ion Popescu încă va rămâne director general vreme de 30 de zile, cât durează perioada de preaviz. În această perioadă se va organiza concursul, iar pe perioada cât dânsul este în concediu, eu reprezint instituţia. Deocamdată nu pot spune dacă îmi doresc postul şi dacă voi participa la concurs în vederea ocupării funcţiei de director general pentru că am destule probleme pe parte tehnică pe care trebuie să le rezolv”, a declarat Ilie Vlădoescu, directorul tehnic al Aparegio Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here