Ponta vrea să câștige alegerile în 2024

699

Liderul Pro România, Victor Ponta, își propune câștigarea alegerilor în 2024 și spune că partidul său „s-a consolidat”, fiind unul dintre cele patru formațiuni importante în România.
Deputatul de Gorj s-a arătat mulțumit și de datele primului sondaj la nivel național efectuat în 2020. Acesta arată că PNL și-a consolidat poziția după alegerile prezidențiale, fiind cotat cu 37%, în vreme ce PSD a urcat ușor în preferințele românilor – 26%. Alianța 2020 USR PLUS e cotată cu 14%, iar Pro România lui Victor Ponta, cu 6%, deasupra UDMR și PMP.
„Pro România s-a consolidat pe scena politică ca fiind între primele patru partide (două de dreapta și două de stânga), ținând cont de dificultățile și atacurile venite din toate părțile, cred că este o etapă bună. Este important acum să trecem la următorul nivel – la Convenția Anuală pe care o organizăm pe 8 Februarie la București vom lansa Manifestul «Pro România» și principalele obiective politice pentru 2020-2024. (…) Drumul spre victoria din 2024 începe pe 8 februarie – suntem Pro România și ținem doar cu România!”, a anunțat Victor Ponta.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here