Ponta vrea dezbateri despre mediu

963

Liderul Pro România, deputatul de Gorj Victor Ponta, consideră că în România trebuie să înceapă o dezbatere despre schimbările de mediu, după evenimentele catastrofale din Australia, unde a ars o suprafață mai mare decât Elveția și au murit cel puțin 24 de oameni.
„Cred că, începând chiar din acest an 2020, trebuie să vorbim, să gândim și să acționăm mai mult în România legat de protecția mediului. Dincolo de vorbe, niciodată nu am luat cu adevărat în serios transformările uriașe care ne influențează negativ viața noastră și, mai ales, a copiilor noștri”, a anunțat Ponta pe Facebook.
Mai mult, liderul Pro România consideră că, alături de Sănătate și Educație, Protecția Mediului trebuie să devină o prioritate pentru România.
„Deși întreaga Omenire este preocupată de schimbările climatice și efectele catastrofale ale acestora – în Romania parcă trăim pe o altă Planetă (unde subiectul Mediu este tratat mereu cu indiferență)! Nu avem nicio Strategie serioasă de viitor pentru că nu avem o preocupare serioasă!”, mai spune Ponta.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here