Ponta vrea anticipate odată cu alegerile locale

834

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, joi, după discuțiile cu PNL, că susţine organizarea de alegeri parlamentare anticipate odată cu cele locale, sau la o săptămână mai târziu.
„Noi suntem un partid nou, mic, de centru-stânga, care însă avem un obiectiv mare – vrem să reprezentăm noi şi să apărăm interesele electoratului de stânga, care, din păcate, a fost trădat de conducerea PSD. Discuţiile cu cei de la PNL nu puteau să avanseze, să spunem că votăm Guvernul, nici vorbă de aşa ceva, suntem 35 de parlamentari la Pro România, destul de uniţi. Ca şi subiecte mai concrete pe care am apucat să le discutăm, era prezent şi domnul Cîţu, şi am spus că ne aşteptăm ca viitorul Guvern să ne spună cum arată bugetul pe 2020. Al doilea lucru, politic de data asta, am spus că susţinem şi vrem, şi că e un lucru bun să avem alegeri parlamentare anticipate odată cu cele locale sau, mă rog, la o săptămână diferenţă, pentru că în felul ăsta se pot face şi procedurile parlamentare”, a spus Ponta, acuzând USR că ori nu știe procedurile constituționale, ori încearcă să ne păcălească atunci când spun că se pot organiza anticipate mai devreme.
Deputatul de Gorj consideră că din luna mai ar trebui să știm cine are majoritate în următorii patru ani, pentru a nu sta tot anul 2020 în criză.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here