Ponta vrea alegeri abia în 2021

1385

Deputatul de Gorj Victor Ponta vrea ca alegerile locale și parlamentare să aibă loc anul viitor, în condițiile în care medicii avertizează că în toamnă va fi al doilea val de .

„Eu cred că alegerile, și locale, și parlamentare, trebuie să aibă loc în martie 2021. Și vă spun și de ce. Înțeleg de la medici, știți că se face mare caz că medicii spun, hai să-i ascultăm atunci. Medicii spun că în octombrie-noiembrie va veni al doilea val, practic. Sigur vom fi, Doamne-ajută, mai bine pregătiți. Dar mi-e foarte greu să cred că ne apucăm de campanie electorală, de pupat lumea, de strâns mâini, de ținut discursuri, adus oamenii la mitinguri când e al doilea val”, a susținut Ponta.
În plus, 2020 va fi un an cu un deficit uriaș, mai spune liderul Pro România. „Al doilea lucru, și aici e mult mai important. Din punctul meu de vedere, din punct de vedere economic, eu vreau să văd anul 2020 închis. Pentru că mie îmi e clar deja pe ce tactică se va merge. Pe tactica din 2009: «Domne’, e totul bine, nu ne trebuie FMI, nu tăiem nimic, nu mărim taxe, nu facem nimic, până la alegeri». A doua zi după alegeri, vine potopul! Deci eu vreau să-i las, să închidem anul 2020, care va fi un an cu deficit uriaș, cu scădere economică. Și după aceea să facem alegeri în martie pe tema foarte clară «Cine știe să ne scoată din pandemia de criză economică»”, a conchis Ponta.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here