Ponta: Vor alegeri cu orice preț

815

Victor Ponta, preşedintele Pro România, lansează un nou atac la adresa PNL. Deputatul de Gorj îi acuză pe liberali că vor alegeri „cu orice preţ, cu preţul sănătăţii, al unui început de şcoală foarte periculos şi al distrugerii firmelor româneşti”.
„E important să arătăm că pentru aceste alegeri s-au pus în pericol două lucruri esenţiale: partea de sănătate – nu doar cazurile de COVID, dar în continuare bolnavii cu alte afecţiuni suferă la fel de mult cum au suferit în aceste luni. Nu avem un calendar în mod normal despre cum se deschid toate spitalele, toate tratamentele pentru cei cu alte afecţiuni”, a spus Victor Ponta, la un post TV.
Fostul premier spune că nici alegerile parlamentare nu vor fi amânate, indiferent de numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus.
„După ce terminăm alegerile locale, stăm câteva zile şi ne ocupăm de cele parlamentare. Nu trebuie să amânăm alegerile, nu trebuie să amânăm şcoala. Ne îmbolnăvim şi cu asta basta”, a mai precizat Ponta, precizând că autorităţile sanitare vor face mai puţine teste pentru că „dacă faci puţine teste, ai puţine cazuri.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here