Ponta vine la Gorj ca şef de partid

627

pontaVictor Ponta va începe un turneu pe la organizaţiile PSD din ţară, filiala de la Gorj urmând să fie prima pe care o va vizita. Conform lui Florin Cârciumaru, noul preşedinte al social-democraţilor este aşteptat, joi la

prânz, la Târgu Jiu la o întâlnire cu reprezentanţii PSD Gorj. Ponta va merge de aici la alte organizaţii judeţene, la întâlnirea de la Târgu Jiu el urmând să se revadă cu fruntaşi ai PSD Gorj, mai ales cu cei care l-au susţinut la funcţia de preşedinte al partidului.

Florin Cârciumaru speră ca noul lider al partidului să se inspire din modul de lucru al organizaţiei care l-a propus în Parlament şi să revigoreze PSD la nivel central. Cârciumaru a candidat şi el pentru un post de vicepreşedinte şi mai avea nevoie de 100 de voturi pentru a putea avea un loc în fruntea partidului. Liderul PSD Gorj spune că nu şi-a dorit să devină vicepreşedinte la nivel naţional, motiv pentru care nici nu s-a înscris în cursa internă din partid mai din timp. El se bucură însă pentru alegerea lui Ponta şi speră ca noul preşedinte să aducă partidul pe primul loc în preferinţele electoratului.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here