Ponta: Sunt șanse 49% să candidez la președinție și 51% să nu candidez

297

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Victor Ponta, a declarat, luni seară, într-o emisiune la postul de televiziune Antena 3, că sunt 49% șanse să candideze la funcția supremă în stat și 51% să nu candideze.
El a afirmat că fiecare politician își dorește în cariera sa să fie șef al statului, însă susține că el nu va intra în cursa prezidențială în 2014, dorind să își continue mandatul de prim-ministru.

”Eu aș vrea să conduc o echipă de miniștri la o performanță guvernamentală, să pot să lucrez cu un președinte care sprijină aceste eforturi și nu bagă tot timpul bețe în roate și încurcă lucrurile (…). Eu nu m-am ferit să spun care sunt oamenii pe care eu i-aș vedea ca posibili președinți, cu care aș lucra bine ca prim-ministru și am început cu domnul Isărescu, cu domnul Tăriceanu, domnul Oprescu. Alții nu văd. Și din PSD în mod sigur ar putea candida domnul Geoană, care are și experiență. Nu ai 100 de oameni din care să alegi, dar nu o să aleg eu, ci aleg oamenii’, a afirmat Ponta.

Potrivit acestuia, candidatul PSD pentru președințiale nu va fi cunoscut înainte de 25 mai, dată la care au loc alegerile pentru Parlamentul European și alegeri parțiale locale și parlamentare.
(AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here