Ponta: Sistemul energetic, în pericol

363

Deputatul Victor Ponta susține că sistemul energetic al României este în pericol și că vinovat de această situație este chiar actualul ministru, care dă dovadă de „incompetență”.

„Ieri, 7 august, România a importat energie de aproape 1.000 MW ( cea mai mare parte din Ungaria — țară care nu are nici cărbune, nici gaz sau centrală nucleară)! În tot anul 2016 am avertizat Guvernul tehnocrat că Sistemul Energetic este în pericol — dar nu aveai cu cine să vorbești. Dar le-am spus oamenilor că dacă votează PSD — ALDE o să se îndrepte lucrurile — din păcate e mai rău că înainte! Actualul Ministru al Energiei este și mai incompetent, mai mincinos, mai arogant și distructiv decât ‘Tehnocrații’ (deși credeam că așa ceva e imposibil)”, a scris fostul premier pe pagina lui de Facebook.

„Numai țepe — la Cernavodă numai vorbe cu Grupurile 3 și 4, la CEO toți foștii pedeliști sunt înapoi la ‘jefuială’, la Hidroelectrica nu se mai face nimic că nu s-a decis Liviu Dragnea cui i-o mai promite contra poze și strângeri de mână! Așa am ajuns la prețuri triple și import de energie! Și va fi și mai rău!”, a afirmat deputatul de Gorj, Victor Ponta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here