Ponta: PNL s-a înțeles cu PSD

1254

Calendarul pe care l-a propus Ludovic Orban pentru învestirea Guvernului, respectiv audierea miniștrilor marți, iar votul într-un plen reunit miercuri, a picat la votul în ședința Biroului permanente reunite.
Liderul PRO România, Victor Ponta, a răbufnit după ce votul pentru învestirea Guvernului Orban a fost amânat.
„Cei de la PNL nu au vrut să fie vot săptămâna asta, deci nu am ţinut-o eu pe doamna Dăncilă săptămâna asta la Guvern, o ţin ei. Eu am propus (ca votul să nu aibă loc miercuri – n.r.) pentru că era vorba de două zile de audieri şi cred că sunt importante audierile şi cu asta a fost toată lumea de acord, ca marţi şi miercuri să fie audieri”, a spus Ponta la Palatul Parlamentului.
El a afirmat că a propus ca votul de învestitură să fie joi. „Eu, de exemplu, deși nu susțin guvernul Orban, le-am propus joi, dar ei nu vor, că e sărbătoare. Eu cred că e înțelegere între PSD și PNL. Eu am propus să fie joi, ei săptămâna viitoare, când e clar că nu se va vota. Eu cred că e o înțelegere să nu fie niciun guvern până în data de 10”, a acuzat Ponta. Deputatul de Gorj a menţionat că în Pro România nu s-a luat încă o decizie politică în ce priveşte susţinerea Guvernului Orban.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here