Ponta nu se simte izolat în PSD și candidează pentru Gorj

749

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminică, la un post central de televiziune, că îşi doreşte să candideze la Parlament pentru PSD şi că va face acest lucru dacă va fi propus.

“Dacă sunt propus de PSD, evident, sigur, candidez. (…) Nu trebuie să mă roage nimeni. Eu vreau să candidez la Parlament pentru PSD”, a declarat Victor Ponta, întrebat dacă s-a decis oficial să candideze la alegerile parlamentare din această toamnă. Fostul premier a spus că nu se simte izolat în PSD, întrebat dacă se doreşte izolarea în interiorul partidului a sa şi a colegilor social-democraţi foşti miniştri în Cabinetul său. “Nu, nu mă simt izolat deloc. Şi sincer să fiu e şi cam greu să mă izoleze cineva. Mă gândeam de ce, ce spun eu se aude, ce spune Băsescu se aude, domnul Băsescu, pentru că restul cam tac. Ce să spună domnul Iohannis ca să se audă sau domnul Cioloş ? Şi atunci, cei care criticăm, domnul Tăriceanu, toţi ceilalţi, sigur că avem un avantaj”, a declarat Ponta. Spunându-i-se că şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, “se aude, dar mai slab” prin declaraţiile pe care le face, fostul premier a afirmat: “Avem şef de partid, are alte… eu sunt liber acuma”. “Şi eu eram mult mai reţinut când vorbeam în numele unui întreg partid. Eu acum vorbesc în numele meu şi această libertate e un lux pe care nu l-am avut în ultimii şase ani”, a spus Ponta.
Fostul premier a precizat că relaţia sa cu Liviu Dragnea este una “absolut normală”, întrebat în acest sens. El a precizat că se va implica în campania social-democraţilor la parlamentare aşa cum a făcut şi la locale. “Când are nevoie PSD de mine, cum a fost şi la locale, cum, probabil, va fi şi la generale, sunt prezent, că, totuşi, PSD a făcut foarte multe pentru mine. Eu nu am fost în niciun alt partid niciodată, nici nu mă văd în alt partid şi nu-mi doresc”, a mai declarat fostul premier Victor Ponta.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here