Ponta nu are Covid

545

Președintele Pro România, deputatul de Gorj Victor Ponta, a anunțat că nu are Covid, publicând pe Facebook rezultatul testului pentru coronavirus pe care l-a făcut.
„Am primit rezultatul negativ al testului Covid-19 efectuat în această dimineață. Mă bucur pentru familia mea, prietenii și toți cei cu care am intrat în contact în această perioadă. Mă rog ca Dumnezeu să ne țină sănătoși pe toți!”, a scris Victor Ponta, luni, pe Facebook.
Deputatul de Gorj a contestat, din nou, organizarea alegerilor în această perioadă. „Campania electorală și procesul efectiv al alegerilor ne pun pe toți întru-un pericol major și, evident, care nu era deloc necesar. Alegeri puteam și putem să facem atunci când situația sanitară este sigură. (…) Mii de oameni se vor contamina și mulți își vor pierde viața din cauza alegerilor locale organizate în cea mai proastă perioadă (în același timp cu deschiderea școlilor). Cei care scapă sănătoși încep din 15 octombrie campania și procedurile pentru alegerile parlamentare din decembrie!”, se arată în mesajul lui Ponta.
I.IRINOIU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here