Ponta, noi acuzații: Merită să dai viața oamenilor pentru voturi?

628

Deputatul de Gorj, Victor Ponta, lider al nou formatului partid Pro România Social Liberal, spune că nu este cunoscut numărul real al celor infectați cu noul coronavirus, dar crede că bilanțul cazurilor de SARS-CoV-2 a crescut îngrijorător de mult după data de 27 septembrie, când s-au organizat alegerile locale.
Fostul premier s-a referit și la primarul liberal răpus de COVID-19. Primarul în funcție al municipiului Călărași, Dan Drăgulin, a murit, luni dimineață, la vârsta de 59 de ani, în urma infectării cu SARS-CoV-2. El avea și alte afecțiuni preexistente.
„Primarul Călărașiului s-a îmbolnăvit de Covid-19 în campania electorală! Ca mulți alții – nimeni nu știe exact numărul! Când a început campania electorală în România erau 1.000 de cazuri pe zi – acum sunt 3.500! Cine este vinovat? Cine răspunde? Merită să dai viața oamenilor pentru voturi? Dvs. decideți!”, a anunțat Victor Ponta.
Liderul Pro România Social Liberal a afirmat de mai multe ori că alegerile ar trebui amânate, riscul de transmitere a SARS-CoV-2 fiind prea mare.
„Gândirea lui Orban e până pe 6 decembrie apoi potopul. Dar dacă după 7 intrăm în lockdown și închidem țara fericiți că s-a votat pe 6, următorul vot mai e peste patru ani.
De asta cred că pe 6 decembrie oamenii trebuie să știe că e ultima șansă în următorii patru ani să schimbe ceva”, spunea fostul premier.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here