Ponta, înlocuită cu Urluescu la şefia SLI Târgu-Jiu

821

Zilele trecute a avut loc Conferința Județeană a SLI Târgu-Jiu, în cadrul căreia,  s-a ales un nou președinte. Luciana Florinela Ponta a predat ștafeta colegei sale de sindicat, Simona Urluescu.

Sindicatele Libere din Învățământ (SLI) și-au ales un nou președinte. Simona Urluescu, profesor consilier, va ocupa pentru o perioadă de cinci ani funcția de președinte în cadrul SLI Gorj. La conferința județeană au luat parte membrii marcanți de la vârful FSLI, Simion Hancescu, președinte FSLI și Constantin Rada, secretar general FSLI. Invitat a fost și Ion Zoican, președinte sindicat Mehedinți. Aceștia au felicitat vechea conducere de la Gorj pentru aportul pe care l-a avut în perioada de mandat și au adus în discuție actualele probleme cu care se confruntă personalul din învățământ spunând, de asemenea, că mandatul care tocmai s-a încheiat a fost unul cu cele mai multe procese.

presedinte SLI 2Printre cele enumerate de liderii de la vârf amintim: procese pentru decontarea navetei, procese privind obținerea dobânzii pentru toate sumele obținute prin hotărâri judecătorești executorii, procesul pentru reținerea pe ştatul de plată a cotizației de sindicat și altele. În urma numărării voturilor, comisia de validare a anunțat rezultatul. Astfel, funcțiile importante din cadrul SLI Gorj au fost ocupate prin vot de Simona Urluescu, președinte SLI, cea de vicepreședinte i-a revenit lui Luță Antonie Adrian, în timp ce pe funcția de secretar executiv pe o perioadă de cinci ani, a fost validată, Iulia Nănuț. Tot în cadrul aceleiași reuniuni au fost desemnați și membrii în biroul operativ și anume pe primul loc s-a clasat Constantin Dudău, urmat de Daniela Covrig.
Deși, nu a mai candidat pentru un nou mandat la funcția de președinte a SLI Târgu-Jiu, Florentina Ponta va rămâne, în continuare, un susținător al sindicatului din învățământul gorjean.
Cristina Răscol

15 COMENTARII

 1. Multumim d.nei PONTA FLORINELA, cel mai corect lider pe care l-am cunoscut si devotat. Avem incredere in noua conducere, speram ca o sa tina in continuare aproape de actualii. D.na Urluescu are multa experienta in sindicat, SPERAM SA FIE BINE !

 2. ha!ha!ha!! Cu asa echipa la conducere, dupa Ponta vine potopul!..numai ca barca se va scufunda mai repede decat crede ca va profita dna presedinta, obosita de atata „tras”. E penibil ce se intampla. C..va, tot c..va e pana moare!

  • N-aveti pic de demnitate, eu cred ca sunteti atat de limitati incat nu veti acccepta niciodata oamenii tineri si liberi in cuget, fata de voi atat de obositi, vanitosi,nomenclaturisti si obedienti (curbele lu’ MIcJAfu si HuiCOIlescu).

   • Cam asta este parerea oamenilor despre „moralitatea” liderei „, „impuse” Comentariile au umplut ziarele gorjene! Scornea Ana Selena *: 2013-12-30, 11:15:59

    “Esti foarte mandra si de pramatia de Simona Urluescu? Asta curvareste in sindicat de 19 de ani! A folosit banii sindicalistilor pentru desmaturi neinchipuite de oamenii cinstiti! De ce nu o dai afara din SLI Tg Jiu? Nimeni nu mai da doi bani pe SLI, pentru ca in conduceri au razbit curve ca asta!”

    Faraon Coodrin
    2013-02-16
    “Si ce vrei sa planga lumea dupa tine! Cum sa mai candidezi? Doar nu reprezinti pensionarii! Eu ma bucur ca scapam de tine! Cred ca ai scapat SLI de nimfomana de Urluescu! Ati transformat sindicatul in paradisul destrabalarii! De ce nu v/ati luptat sa nu piedem 22 dintre drepturile noastre? Acum nu mai aveam de cheltuit bani prin procese! V/ati dus la mitinguri sa faceti chefuri, iar Simona Urliuescu sa/si satisfaca fanteziile sexuale! La mitingul din noiembrie 2011 v/ati prezentat cu manele: “Veniram din Delurile Gorjului?Tralalalal!” Ne/ati facut de ras pe toti dascalii! Bucurestenii care au vazut/o pe nemernica de Urluescu cum racneste manelele, ne/au apostrofat! Nu v/a pasat de noi! V/ati umflat buzunarele cu indemnizatii grase, ati facut chefuri si desmaturi .Si atat! Ai sustinut si incurajat destrabalarea Simonei Urluescu!Asa ca, duceti/va si va tot duceti, unde si/a dus mutul iapa!”
    Un sindicalist gorjean

    unyta
    22.08.2013. 12:13
    “Parca numai politicienii au curve consacrate! Dar sindicalistii de la SLI TG JIU? Ce spuneti de mult initiata Camelia Simona Urluescu? Asta , da lectii tuturor pramatiilor de pe mapamond!”

 3. Sunteti patetici, voi slugarnici lui Mija,fu si Hoit,ca , atat de obedienti si nomenclaturisti sunteti incat v-ati ucide si copiii pentru interesele voastre meschine. Traiasca cugetul liber si tineretea oamenilor ! Jos parvenitii si mangositii !

  • Ce faci Toni, vrei sa-i „reperezi” onoarea Simonei? ( vorba lui Caragiale). Lasa, ca i-o „repereaza” domnii din sindicate, ca ei au avut parte de „oferte” mai mult decat „consistente”. In cei 20 de ani de „munca sindicala” asidua si „epuizanta”, Simo s-a „sacrificat ” pe altarul „solidaritatii sindicaliste”! Rusine dascalilor, care accepta un astfel de lider!

 4. Cine e de fapt Simona Urluescu, puteti afla simplu de pe internet sau direct de la persoanele apropiate . Fiecare are dreptul la o parerea.Toate comentariile sunt m mult decat tendetioase. Tu, ultimul, ai fi un „Cocos” de-al lui Udrea??.. Nu folosi nejustificat nume ca M sau H. S-ar putea sa te intalnesti cu ei in Tribunal.

 5. Dascali lipsiti de morala, va meritati soarta, slujitil orbeste pe Mija in continuare, apropo intrebati conducerea usli cate beri au baut la Ranca weekend-ul trecut,niste misogini !

  • …e mizerabila gandirea ta! Ce legatura are ce se scrie despre Simona si altii? Unul ca Mija i-a pus painea in mana si orice s-ar spune despre el ca om, a fost unul dintre fondatorii sindicatului de zi, care sunt de fapt 2. Daca educatia nu-i permite sa zica multumesc, cel putin sa invete ca in viata oamenii de care te folosesti nu trebuie sa-i jignesti la primul colt de strada. De unde atata ura???…si ptr ce??…fiecare isi face treaba cum stie mai bine.Oamenii aleg si vor alege singuri. Poate ar trebui sa fiti mai atenti la oamenii care nu au ales-o pe S. si de ce???…
   Si, apropos…. vreau sa citesc pareri bune despre ea ca OM (ca de fapt, despre asta e vb!!), nu jigniri la jigniri.

 6. Pe mine nu tineretea ei ma ajuta sa inteleg ca daca si-a descoperit alta vocatie sau doar nevoia de un venit suplimentar, mai poate fi si un profesor/consilier bun. Fiica-mea nu a fost incanta de prezenta ei la ore si chiar s-a plans ca tipa si manifesta multa aroganta. Ma bucur deci, ca pentru a se putea ocupa de noua ei functie intr-o asa scoala renumita, poate va veni un consilier cu experienta, pregatit serios si cu o conduita prin care sa dea exemplu.

  • Nu este prea tanara. Are peste 40 de ani. De altfel, arata mult mai in varsta! A „consumat-o” foarte mult „munca sindicala”!! A fost peste 20 de ani necalificata pentru invatamant. Ca urmare, se pune intrebarea: cum a ajuns in conducerea sindicatului? A terminat o facultate perticulara si si-a luat definitivatul in 2011. La varsta ei, trebuia sa aiba gradul I, de peste 10 ani! Dar, are o „inalta calificare” intr-un „domeniu”, care nu este recunoscut in nomenclatorul meseriilor din Romania! Daca avea un gram de rusine, isi vedea de lungul nasului si nu candida! Are dreptate domnul Mircea S. „C..va, tot c..va e pana moare”! Asta a fost implicata in zeci de scandaluri sexuale. De cand o stiu, se „invarte” in proximitatea „sindicalistilor” cu functii in FSLI si a celor cu bani, chiar daca unii sunt mai batrani ca tatal ei!!

 7. Nea Marine, vad ca esti frustrat, complexat si ridicol de-a dreptul, pai dumneata jignesti, arunci cu noroi si faci mascarada, probabil cotizezi in continuare la asigurarea lu Mija, spor la treaba, numai oamenii incompetenti se bazeaza pe prejudecati, lasati omul sa-si faca treaba si apoi criticati, insa sunteti demagogi, neam de bolsevici…..

  • Este trist ce se întâmplă în şcoala romînească, dacă o individă ca Simona a ajuns să lucreze cu elevii! Locul ei este într-un cartier celebru din capitala Olandie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here