Ponta, incident la moțiune. „Du-te, mă, de aici!”

1704

Nervi încordați la votul de joi pentru moțiunea de cenzură. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, l-a îmbrâncit pe deputatul PSD Costel Lupașcu. Acesta venise la parlamentarii Pro Europa și vorbea în privat cu unii din aceștia. „Du-te, mă, de aici!”, i-a zis Ponta.
Deputatul de Gorj a explicat, într-un mesaj postat pe Facebook, această situație. El spune că deputatul PSD de Botoșani a venit la grupul Pro România și le-a cerut acestora să vorbească la telefon cu președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.
Ponta susține că este pentru prima dată când vede o tentativă de corupție în sala de plen a Parlamentului și din acest motiv l-ar fi împins pe deputat.
„În timpul dezbaterii moțiunii, un deputat PSD de Botoșani și-a permis să vină la Grupul Pro România spunând că Ionel Arsene (Președintele CJ Neamț PSD) vrea să vorbească la telefon cu ei! Este prima dată în istoria Parlamentului când în plenul reunit și în fața presei asist la o tentativă de corupție! Cred că lucrurile au ajuns mult prea departe și trebuie să le oprim azi!”, a scris Victor Ponta.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here