Ponta, fără mască în Parlament. Orban: Poate fi amendat

1288

Liderii PSD și Pro România au refuzat să poarte mască în timpul discursurilor de luni din Camera Deputaților, deși legea îi obligă.
În momentul când a luat cuvântul, Marcel Ciolacu și-a scos masca. „Domnule prim-ministru, am voie să vorbesc fără mască? Am o singură problemă când port masca și vorbesc, îmi vine să strănut, sună Ponta la 112, vine Vela și mă arestează”, a încercat Ciolacu să își motive gestul.
Premierul Ludovic Orban spune că cei doi politicieni ar putea fi amendați: „Pot fi amendaţi. Oricum, un comportament total incorect din partea unora care se pretind lideri. Aici forţa exemplului este cea mai importantă. În spaţii închise, unde există mai multe persoane, există obligativitatea purtării măştii. Ei în discursul pe care l-au rostit de la microfon nu au purtat mască şi a fost o decizie a lor să nu poarte mască. De fapt, ei se consideră deasupra legii şi consideră că doar cetăţenii obişnuiţi trebuie să respecte legea, în timp ce ei se consideră că nu trebuie să respecte legea. Este foarte ilustrativ pentru mentalitatea pe care o au în raport cu legea”.
Deputatul de Gorj a reacționat după acest anunț. „Lucovide! Tu porți mască tot timpul! Tu ești virusul care de 30 de ani pui în pericol viața românilor! (…) Hai, amendează-ne Lucovide! Că tu nu știi altceva decât să amendezi oamenii care te întreabă de soluții economice, de salarii, pensii, alocații și salvarea firmelor românești!”, a precizat Ponta.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here