Ponta: Eu susțin Guvernul, PSD, nu-l susțin pe Liviu Dragnea

259

Fostul premier Victor Ponta a declarat, astăzi, că susține Guvernul și PSD, dar nu-l susține pe președintele partidului, Liviu Dragnea, subliniind că nu înțelege de ce acesta continuă atacul la adresa lui.

„Nu, nu am mai vorbit și nu cred că mai vorbim. A zis domnul Dragnea că nu mai vorbim și eu nu înțeleg de ce continuă atacul ăsta contra mea domnul Dragnea, de ce este așa supărat. De fapt, noi ne-am înțeles și anume: eu susțin Guvernul, susțin PSD, nu-l susțin pe domnul Dragnea. Asta e viața”, a spus Victor Ponta, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă a mai vorbit cu președintele PSD.

El a menționat că nu este de acord cu „anumite lucruri” ale lui Liviu Dragnea, adăugând că acesta are un „stil de conducere monarhică”.

„Deci, eu susțin Guvernul și, repet, chestia asta era pe vremea lui Ceaușescu: dacă îl criticai pe Ceaușescu, criticai România sau partidul. Nu sunt de acord cu anumite lucruri ale domnului Dragnea, dar sunt de acord cu Guvernul și cu PSD. (…) Nu regret (că Liviu Dragnea este președintele PSD — n.r.), doar că nu sunt de acord cu stilul dânsului de conducere monarhică. Atât…Nu voi avea nicio funcție de conducere nici în PSD, nici într-o altă formațiune politică până la momentul în care am o decizie, eu sunt convins corectă, în ceea ce privește dosarul meu pentru că de aceea am plecat în 2015. Nu poți să fii președinte de partid și să te duci o dată pe lună la Înalta Curte”, a declarat Ponta pentru Agerpres. (A.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here