Ponta după CEX-ul PSD – „o rețetă sigură pentru rușine și dezastru”

155

Victoria categorică pe care Liviu Dragnea a obținut-o în fața contestatarilor săi la Comitetul Executiv de vinerea trecută a generat o reacție dură din partea lui Victor Ponta. Deputatul le transmisese anterior foștilor săi colegi nenumărate mesaje prin care le cerea să scape partidul de „dictatorul de la Teleorman”, numai că liderii PSD au avut alte opțiuni. După ce Dragnea și-a pus oponenții la zid și la finalul ședinței a ieșit victorios, Ponta nu a mai putut decât să constate că astfel a murit și ultima șansă a PSD de a se mai reforma.
„PSD a pierdut. Dragnea a câștigat. Ultima speranță de reformă din interior a dispărut. Pro România a câștigat pentru că rămâne alternativa curată și competentă la mafia lui Dragnea!
România pierde însă cel mai mult: să ajungi la Președinția Uniunii Europene cu o gașcă de infractori de Teleorman secundați de niște oameni care își vând votul de frică sau pentru o funcție de la Guvern: o rețetă sigură pentru rușine și dezastru!”, a transmis Ponta.
Anterior, deputatul a publicat inclusiv fotografii în care Dragnea apărea alături de reprezentanții de frunte ai „Statului Paralel” cu care se tot luptă de când este la guvernare. După ședința CEX-ului, Dragnea i-a transmis deputatului de Gorj că poate să publice câte fotografii dorește cu el că nu îl sperie. „Să dea toate pozele de la întâlnire! Oricum era o întâlnire semi-publică, la care au venit mai mulți oameni. Și Ponta a fost. Am discutat lucruri ca la orice întâlnire de acest fel. Dacă are poze cu noi îmbrățișați, să le dea!”, a transmis Dragnea.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here