Ponta, despre retragerea demisiilor – “Nu s-au făcut destul de râs”?!

404

Încă șef al Secretariatului General al Guvernului până la numirea unui nou cabinet, Victor Ponta a comentat deciziile mai multor miniștri demisionari din Executivul lui Sorin Grindeanu de a reveni asupra demisiilor înaintate zilele trecute. Deputatul a reacționat după ce aceiași miniștri au votat moțiunea pentru demiterea Guvernului din care făceau parte până să demisioneze. Acum, după ce au demis Guvernul, ei revin asupra demisiilor pentru a ocupa funcțiile deținute anterior, Ponta considerând că era suficient cât s-au făcut de râs înainte.
“STOP — nu s-au făcut de râs destul miniștrii care au votat cu bilele la vedere moțiunea de cenzură împotriva Guvernului din care făceau parte?? Nu s-au făcut destul de râs miniștrii care au ascultat cuminți și au aprobat Raportul Dragnea — Vâlcov care spunea că sunt toți niște incapabili catastrofali ??? Nu se fac destul de râs miniștrii care acum stau lipiți de Liviu Dragnea să îi pună în viitorul Guvern la loc în pozițiile în care Raportul spunea că nu au făcut nimic?”, a comentat Ponta pe rețeaua de socializare.
Deputatul reamintește și că demisiile sunt un gest unilateral care, în cazul miniștrilor, sunt irevocabile, adică nu se poate reveni asupra lor. “Mai trebuie să îi facem de râs chiar pe vecie punându-i să își retragă demisiile și să revină într-un guvern demis chiar cu voturile lor — deși Legea 90/2001 de organizare a Guvernului spune clar că sunt «irevocabile»?!?! (fac precizarea că au fost anunțate public, prezentate în scris primului ministru și «s-a luat act de depunerea lor» de către fostul Secretar General Busuioc — ghinion). Atâta neseriozitate și incompetență e greu de găsit…”, mai spune Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here