Ponta, convins că moțiunea de cenzură nu trece!

350

Eșecul negocierilor pe care liderii coaliției guvernamentale le-au avut, ieri, cu reprezentanții UDMR în vederea susținerii moțiunii de cenzură contra Guvernului Grindeanu l-a făcut pe Victor Ponta să reacționeze și să declare că actualul premier nu dorește decât salvarea guvernării pe care PSD a obținut-o prin voturile de anul trecut. Deputatul de Gorj, devenit șef al Secretariatului General al Guvernului, a comentat pe Facebook eșecul negocierilor pe care noul său adversar, Liviu Dragnea, le-a avut cu UDMR.
“Liviu Dragnea (speriat că nu are voturile colegilor săi ca să treacă moțiunea PSD contra PSD) s-a hotărât să folosească aseară voturile UDMR ca și «glonț de argint»! Azi și-a tras «glonțul de argint» fix în propriul picior! Și în picioarele PSD! Dincolo de asta – chiar dacă Liviu Dragnea a dovedit că este în stare de absolut orice doar să îl dea jos pe Grindeanu, eu știu că Grindeanu este în stare de orice doar să salveze Guvernarea PSD și unitatea PSD – dacă există și din cealaltă parte rațiune, responsabilitate și dorința de dialog! Mai sunt 20 de ore ….”, a comentat Ponta.
După negocierile pe care cei de la UDMR le-au avut cu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, liderul formațiunii politice, Kelemen Hunor a făcut o declarație care poate stârni cel puțin zâmbete, dacă nu și mai mult. “Vreau să văd ce e mâine şi cum va merge ţara mai departe. Dacă nu era vorba de ţară, de săptămâna trecută nu m-aş opri din râs”, a spus Hunor. Acesta a plecat însă supărat de la negocieri pentru că liderii coaliției nu au promis nimic în favoarea minorității maghiare, dorința lui Dragnea fiind doar aceea de a-l vedea pe Grindeanu plecat de la Palatul Victoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here