Ponta, apărat în faţa lui Dragnea de preşedintele executiv al PSD Gorj

296

În cadrul unei conferinţe de presă în care s-a prezentat bilanţul activităţii Guvernului Ponta, preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a declarat că liderul partidului, Liviu Dragnea, a comis o “eroare” prin faptul că nu l-a invitat pe fostul premier Victor Ponta la bilanţul guvernării, menţionând că Ponta era cel mai în măsură să prezinte acest document.

“Este o mare eroare a liderului Dragnea că nu l-a invitat pe Victor Ponta. Cel mai bine putea să prezinte bilanţul acestui program de guvernare Victor Ponta, putea să suporte şi nişte întrebări la care trebuia să răspundă Ponta. E o greşeală, dar se mai întâmplă, o fi fost şi la Dragnea o omisiune. Discutăm în familie şi vedem cum stau lucrurile. Pentru mine este foarte clar că ordine în familie îţi faci cu membrii familiei”, a precizat, în faţa jurnaliştilor, Ion Călinoiu, subliniind că-l va susţine pe fostul premier pentru un nou mandat de deputat de Gorj.
Călinoiu a subliniat realizările Guvernului condus de Ponta, pornind de la scoaterea ţării din criză economică, şi completând cu salariile şi pensiile mărite, reducerea evaziunii fiscale şi a hoţiei, creşterea economică a ţării de 3,8%, reducerea CAS-ului pe angajator şi altele.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here