Ponta: Am votat împotriva acestei mascarade

1195

Președintele Pro România, Victor Ponta, a votat împotriva învestirii Guvernului Orban 2, spunând că nu înțelege motivele pentru care PSD a ales să susțină acest Executiv.
„Vreau să știți că am votat împotriva acestei mascarade, nu doar eu, și alți colegi de la Pro România, pentru că cineva trebuie să le spună direct în față că și-au bătut joc de noi, joi seara.
Dacă era așa o criză, de ce au fugit? De ce au dezertat?”, a declarat Victor Ponta. Mai mult, deputatul de Gorj susține că votul Pro România este expresia „indignării” pe care atitudinea guvernanților a creat-o în rândul unora, după ce Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier desemnat și după ce premierul Ludovic Orban a apărut într-o conferință de presă alături de ministrul Sănătății pentru a anunța că se autoizolează, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19.
Tot Ponta spune că nu îi înțelege pe parlamentarii PSD care au votat pentru învestirea guvernului, „în condițiile în care erau 20 de milioane de români mai buni decât Ludovic Orban și Victor Costache”.
I.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here