Ponta a inventariat birourile marilor politicieni din România

230

Fostul premier, Victor Ponta, a făcut un scurt inventar al birourilor pe care le ocupă mai marii politicii românești, demersul său fiind generat de vestea că partidul lui Traian Băsescu va fuziona cu UNPR-ul fondat de Gabriel Oprea. Deputatul de Târgu-Jiu susține că, prin mișcarea respectivă, Partidul Mișcarea Populară și-a asigurat acces în curtea sediului PSD pentru că UNPR are spațiul acolo. “După ultimele mutări de pe scena politică au apărut niște situații extrem de amuzante:
1. Prin fuziunea cu UNPR Traian Băsescu va avea de acum birou în curtea din Kiseleff a sediului PSD; 2. Marea șefă a Marelui PNL, fiica spirituală a Brătienilor – tovarășa Alina Gorghiu Dej, stă în sediul PD din Modrogan – în fostul birou al lui Traian Băsescu; 3. La ALDE (sediul USL) în fostul birou al lui Crin Antonescu stă acum Călin Popescu; 4. La PSD Liviu Dragnea stă în fostul birou al lui Mircea Geoană (în fostul birou al lui Adrian Năstase și al meu este acum sala de primiri)”, a scris Ponta.
Lucrurile nu se opresc însă aici pentru că fostul premier povestește și despre biroul pe care îl ocupă actualul premier al României, dar și cine ocupă încăperea pe care a avut-o Dacian Cioloș când era ministru al Agriculturii. “5. Premierul Cioloș stă în fostul birou al lui Emil Boc; 6. Achim Irimescu stă la Ministerul Agriculturii în fostul birou al lui Cioloș; 7. Petre Tobă stă la Ministerul de Interne în biroul lui Gabriel Oprea (fost al Elenei Ceaușescu); 8. Dl. Klaus Iohannis stă în biroul de la Cotroceni care a fost al lui Ion Iliescu (nu în cel care a stat Băsescu); 9. La Senat în biroul ocupat înainte de Mircea Geoană, Vasile Blaga și Crin Antonescu se află acum Călin Popescu Tăriceanu; 10. La Camera Deputaților fostul birou al lui Valeriu Zgonea a rămas vacant – va fi transformat de conducerea PSD în monument al căilor întortocheate și de neînțeles ale politicii românești”, a comentat Ponta pe Facebook.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here