Ponta, „atacat” de Boc şi jumătate din Guvern

235

bocPremierul Emil Boc şi miniştrii Guvernului, veniţi la Gorj în campanie electorală pentru susţinerea lui Boc la şefia PD-L au arătat care este cea mai mare problemă a României: Victor Ponta. Nu a existat discurs al acestora în care să nu fie amintit numele şefului partidului din opoziţie.

În timp ce Elena Udrea consideră că Ponta s-ar afla în spatele candidaturii lui Blaga, Traian Igaş crede că acelaşi Ponta nu se mai bucură de susţinerea gorjenilor.

Veniţi la Târgu-Jiu să-i convingă pe delegaţii de la Gorj să voteze cu Emil Boc pentru recâştigarea preşedinţiei partidului, membri Guvernului au uitat de Boc, amintindu-şi că se află în judeţul în care Ponta a câştigat mandatul de parlamentar.

„Eu susţin un luptător, pe Emil Boc, nu un om susţinut de Victor Ponta (n.r. referindu-se la Vasile Blaga), asta apropos de faptul că tot suntem într-un judeţ condus de domnul Ponta, deşi cred că nu prea trece prin acest judeţ”, a declarat Elena Udrea, Ministrul Turismului.

După Udrea a urmat premierul Boc. „Dacă domnul Ponta ar fi în această situaţie (n.r. referindu-se la Ioan Botiş) sigur nu l-ar demite ca să nu rămână fără un deputat în Parlament”, a precizat Emil Boc, după ce a fost pus să comenteze solicitarea PSD către PD-L de a-l demite din partid şi Parlament pe Ioan Botiş, după ce DNA a început cercetarea pentru conflict de interese.

Ponta şi iar… Ponta!

Şi astfel, după Emil Boc, a urmat Traian Igaş. „Eu v-am spus foarte serios, data trecută când am fost la Gorj, că domnul Ponta nu va mai candida aici. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, dar eu vă spun sigur că am informaţii că va candida pe un colegiu în Prahova”, a declarat ministrul de Interne, Traian Igaş.

Şi apoi din nou Elena Udrea, referindu-se la informaţiile apărute pe blogul senatorului Olguţa Vasilescu care a prezentat informaţia că PD-L ar fi achiziţionat din China 4 milioane de biciclete, câte 100.000 pentru fiecare judeţ pentru a fi împărţite în campania electorală viitoare: „Probabil doamna Vasilescu a vrut să spună că s-au achiziţionat maşinuţe pentru domnul Ponta, nu biciclete de către PD-L”.

Ponta: „Sunt supăraţi că nu tac!”

Liderul PSD, Victor Ponta a comentat şi el toate aceste „atacuri” asupra sa. „Sunt supăraţi că eu pot să spun ceea ce gândesc oamenii despre ei, respectiv că fură, iar acest lucru îi doare foarte tare. Dacă nu-i durea nu-şi aminteau de mine. Asta este, eu nu pot să tac, au încercat şi cu ameninţări şi n-au reuşit. Le este teamă că va veni ziua că îi voi putea trage la răspundere pentru ce au făcut”, a declarat Victor Ponta.

Gabriela Mladin

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here