Poliţistul Potcovaru va fi înmormântat la Sâmbotin

224

DSCF2825Înmormântarea comisarului-şef Aurel Potcovaru, decedat în tragicul accident rutier produs luni dimineaţa, va avea loc joi, la Sâmbotin. Colegii săi de la Poliţia Municipală Motru vor participa la slujba de înmormântare, purtând haina militară.

Lucrătorilor din cadrul Poliţiei Municipale Motru încă nu le vine să creadă că nu-l vor mai vedea niciodată pe Aurel Potcovaru. Doar candela care arde neîncetat pe fostul său birou de luni dimineaţa, de când Potcovaru şi-a pierdut viaţa, confirmă că el nu se va mai putea întoarce la serviciu. Colegii lui sunt şi acum profund impresionaţi de dispariţia lui fulgerătoare şi cu greu îşi pot găsi cuvintele să vorbească despre cel care a fost comisarul şef Aurel Potcovaru, iar atunci când reuşesc să o facă, vorbesc tot la prezent, refuzând parcă să accepte adevărul.

Totuşi, de la ei am aflat că înmormântarea lui Aurel Potcovaru va avea loc joi, la Sâmbotin. Trupul său a fost depus la capela de pe strada 11 iunie din municipiul Târgu-Jiu; acolo îl găsesc cei care l-au cunoscut şi apreciat şi care acum doresc să-i aducă un ultim omagiu. La înmormântare vor participa şi colegii săi de la Poliţia Municipală Motru, luându-se decizia ca la tristul eveniment ei să poarte uniforma militară.

Între timp, la Poliţia Municipală Motru şi, mai ales, la biroul unde a lucrat Aurel Potcovaru, lumânările şi candelele continuă să ardă, colegii omagiindu-l aşa cum se cuvine.

M.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here