Polițistul Marian Godină vine la Târgu Jiu pe 6 aprilie

891

Unul dintre cei mai cunoscuți polițisti din România va fi prezent la Târgu Jiu sâmbăta viitoare. Pe 6 aprilie, celebrul polițist brașovean Marian Godină va susține, alături de alți doi umoriști, un spectacol de comedie, la Cinema ”Sergiu Nicolaescu”.

Evenimentul va începe de la ora 20:00, iar în mediul online, prin rețeaua iabilet.ro, tichetele de acces au fost deja puse în vânzare, fiind cuprinse între 41,90 și 68,09 lei.
”Atenție! Trageți pe dreapta! Marian Godină pleacă în țară. Pentru prima dată cu scopul de a vă face să râdeți. Și e gata să amendeze orice stare de plictiseală cu un show de comedie în conformitate cu toate prevederile umorului, alături de Teodor Abagiu și Bogdan Nonic. Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere. Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print), cât și în format digital (pe telefon). Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare”, au transmis organizatorii spectacolului.
Marian Godină este un polițist din Brașov, devenit cunoscut pentru luările de poziție în mediul online vis-a-vis de evenimente petreccute în cadrul structurii din care face parte și în societate. Carismatic și direct, Godină a capitalizat aprecierea publicului și a devenit o figură urmărită în mediile virtuale și nu numai.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here