Polițistul gorjean premiat de ministrul Vela cântă la chefuri pentru interlopi

8813

Bogdan Chirițoiu, polițistul de la Secția 1 Poliția Rurală Târgu-Jiu, prestează după program ca lăutar. De altfel, agentul de poliție care a fost premiat de ministrul Vela, luna trecută, pentru că a prins un tâlhar în timpul liber, a prestat în ,,schimbul trei” pentru un chef la Drăguțești, la care au participat și persoane certate cu legea. Agentul a cântat la saxofon fiind remunerat pentru activitate de organizatorii petrecerii la care au participat în jur de 60 de persoane.

Agentul principal Chirițoiu Nicu Bogdan a fost premiat luna aceasta pentru inițiativa și curajul de care a dat dovadă în slujba cetățenilor.
De altfel, Chirițoiu a fost distins de ministrul Afacerilor Interne cu emblema de onoare a MAI, asta pentru că a prins în flagrant autorul unei tâlhării, evenimentul având loc pe 22 iunie.
Agentul a fost răsplătit și de Direcția de Ordine Publică a MAI. Nu se mai pune la socoteală că tâlharul prins de agent nu are discernământ, fiind internat la Psihiatrie, persoana având 1.50 m.

Lăutarul polițist, luat la mișto
Polițistul erou nu mai e însă erou seara, când refuză să presteze în schimbul trei, deoarece are cântări. Cel puțin asta spun colegi de-ai săi care își dau coate când văd că agentul principal nu se dă la o parte să presteze ca și lăutar la petreceri private, contra cost, evident.
Dovadă este petrecerea organizată în noaptea de 25 spre 26 iulie la Drăguțești, la care au participat și persoane certate cu legea. Cheful organizat la Drăguțești s-a bucurat de prestația polițistului anului, care le-a cântat oaspeților cu saxofonul. Cheful a fost la Urechești la cort.
Agentul Chirițoiu a intrat la școala de poliție pe locurile pentru romi, iar lăutăria i-a rămas prima dragoste.
Faptul însă că polițistul prestează astfel de servicii, pune o pată pe imaginea poliției în Gorj. Așteptăm reacția oficială a IPJ Gorj și a comandantului Drăghiea vizavi de cele întâmplate.
ANAMARIA STOICA

4 COMENTARII

 1. N-aveți nici-un pic de profesionalism domnilor de la “Gorjeanul”. Dacă aveați, opreați această doamnă să scrie și să publice așa ceva. Păi nu am auzit până acum să scrie cineva urât despre Gheorghe Roșoga, Lupu Rednic și mulți alții.
  Sunt dezgustat !!!

 2. Păi de ce reacția asta ? Este cumva rușinos să cânți ? Eu cred că dacă era violonist la filarmonică sau flautist și cânta pentru trecători în Piața Prefecturii nu mai era o “rușine”. Trei chestiuni rezultă din cele spuse de voi;
  1. Ori nu vă place muzica lăutărească
  2. Omul prin natura meseriei a “deranjat” pe careva dintre voi ori din anturajul vostru
  3. Cineva din poliție ori de aiurea, cu “trecere” la Gorjeanul, și-a băgat codița.
  Este bine cunoscută “libertatea” presei.
  Chiar este un articol răutăcios și interesat.
  O zi bună !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here