Polițistul din Târgu-Cărbunești, care a băgat spaima în şoferii care încalcă legea, ar putea avea un nou coleg, cu același nume

965

Printre cele 17 persoane care s-au înscris la concursul pentru postul de ”ofiţer I”,  în cadrul Poliției Târgu-Cărbunești, la Compartimentul Rutier, se află și Nicușor Daniel Lăcătușu. Agentul din cadrul Poliției Tismana dorește să  treacă  în corpul ofițerilor, după ce a susținut testul psihologic, la fel ca și ceilalți candidați. La Poliția Târgu-Cărbunești își desfășoară activitatea un agent cu același nume, Lăcătușu (Mihai Bogdan), care a reuşit să-şi câştige respectul în trafic, pentru că este neînfricat. Prezenţa lui în trafic a băgat spaima în şoferii care încalcă legea.

La examenul care va avea loc sâmbătă vor participa  și două femei. Georgiana Mihaela Furnigă, agent de Poliție, în cadrul Serviciului Cabinet- Centrul Operațional și Carmen Donatela Ghiță și-au depus dosarul, pentru ocuparea funcțiilor vacante de ofițeri, acestea fiind apreciate pentru activitatea desfășurată până acum. Proba scrisă constă în susţinerea unui test scris, grilă, pentru verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului, care va fi înregistrat video. Rezultatul va fi afișat în aceeași zi. ”Aprecierea rezultatului final al probei se face cu note de la 1 la 10. Nota de promovare a testului scris tip – grilă este minimum 7,00”, se precizează pe site-ul IPJ Gorj.

 

3 COMENTARII

  1. Vechea porcarie, faceti din plutonieri si sergenti majori ofiteri! Apoi va plangeti ca nu aveti suficienti agenti si bani pentru salarii si pensii, ca respectul pe care vi-l arata oamenii e pe masura, adica zero,

    • Care e problema cu promovatul? Asta presupune notiunea de cariera: iti faci tŕeaba, dai un concurs si promovezi. De ajuns cu comunismul cand toti erau la fel.
      Solutia pentru dezvoltarea Romaniei este MERITOCRATIA PURA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here