Poliţistul comunitar agresat, supus chirurgiei plastice

477
Poliţistul comunitar, în vârstă de doar 21 de ani, care a fost duminică dimineaţa victima unei agresiuni în localitatea Peştişani ar putea ajunge sub cuţit. Nu este vorba însă de o armă albă ci despre bisturiul unui medic timişorean, specialist în chirurgie plastică.

Albert Chireaţă are 18 copci externe în urma conflictului de la sfârşitul săptămânii, în care familia declară că a picat din întâmplare.

Tânărul poliţist comunitar care s-a trezit duminică dimineaţa cu un pahar în faţă, venit din partea unei persoane certate cu legea, se află, în continuare, internat în cadrul Spitalului ,,Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu. Acesta a ajuns în Secţia ORL a unităţii spitaliceşti după ce medicii de la Unitatea Primiri Urgenţe i-au aplicat 18 copci numai în exteriorul suprafeţei tăiate. În cursul zilei de ieri, comunitarul a rămas fără pansamentul care îi acopere jumătate din faţă iar starea sa de sănătate s-a ameliorat. Ion Tudor, şeful Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu, a declarat ieri că Albert şi-a revenit după incident dar rana încă nu i s-a închis. ,,Tânărul va avea nevoie de îngrijiri medicale în continuare, pentru că a primit certificat care îl obligă să stea internat, cel puţin, 17 zile. În această perioadă, însă, eu încerc să îl duc la un consult de specialitate la un medic chirurg specializat în operaţii de refacere estetică a feţei. Pentru deplasare şi eventual internare, eu şi colegii lui vom face donaţii. Medicul este din Timişoara dar este posibil să vină la Severin iar atunci ar putea să îl vadă şi pe Albert”, a declarat Ion Tudor.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here