Polițistul care în 2012 s-a urcat băut la volan, noul șef al Poliției Rovinari

188
Minel Sanda

Concursul organizat, joi, de reprezentanții IPJ Gorj pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliției orașului Rovinari, cu recrutare din sursă internă, a fost câștigat de Minel Sanda. Informația a fost confirmată oficial, pentru Gorjeanul, de Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Surse din cadrul instituției susțin că, de această dată, Minel Sanda ar fi obținut puțin peste nota 9, după ce la prima participare, în luna februarie, a fost respins, cu nota 5.07. Proba de concurs a constat în susţinerea unui  interviu structurat pe subiecte profesionale. În total, patru candidați și-au depus dosarul.

În 2012, în perioada în care era ofițer la Serviciul de Investigare a Fraudelor Gorj, Minel Sanda a avariat patru autoturisme, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice mașina personală, pe strada Victoriei din Târgu-Jiu. Acesta era în concediu în momentul producerii evenimentului, iar colegii săi, de la Rutieră, i-au reţinut permisul în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce. Etilotestul a indicat o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă ulterior a cerut recalcularea alcoolemiei de către Institutul de Medicină Legală Mina Minovici și a fost scos de sub urmărire penală, de către procurorii Curţii de Apel Craiova, după ce a depus la dosar documentele care erau în favoarea sa.

Bărbatul a mai fost la comanda Poliției orașului Rovinari anul trecut, iar în luna aprilie a acestui an a fost înlocuit  de Petre Vrăjitoru, care a fost  imputernicit șef, iar Minel Sanda a fost pus să conducă Secţia Poliţie Rurală Rovinari. Detalii în ediția de mâine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here