Poliţiştii Serviciului de Investigarea a Criminalităţii Economice, în acțiune: 10 tone de făină și peste 100 de kilograme de carne, confiscate

407

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat verificări, ieri, la magazine de pe raza municipiului Motru şi comunei Mătăsari, care au ca obiect de activitate comercializarea produselor agroalimentare, a cărnii şi a produselor de carmangerie. ”Cu această ocazie cu care au fost aplicate șase sancţiuni contravenţionale în cuantum de 43.500 lei, din care patru sancţiuni contravenţionale în baza Legii nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități de comerț ilicite şi două sancţiuni contravenționale conform OG 28/1998,  privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Totodată, polițiștii au confiscat 10.100 kilograme de făină, în valoare de peste 11.000 lei, 127 kilograme de carne în valoare de 2.450 lei şi suma de 535 lei”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Altceva mai fac ? Nedelea , nu confisca .. duce acasă la familie ? Comisare, vezi ca pică PSD și nu te văd bine , de fapt dacă ai călcat strâmb îți doresc sa te duci la bulău !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here