Polițiștii s-au alăturat campaniei ”Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!”

712

Polițiștii gorjeni au făcut, ieri, un gest de mare omenie. Oamenii legii, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, s-au alăturat campaniei umanitare ”Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!”, care a fost inițiată de cotidianul Gorjeanul și se află la cea de-a doua ediție. Jucăriile oferite de reprezentanții IPJ vor fi dăruite, astăzi, de echipa Gorjeanul și Gorjeanul TV, copiilor din familii cu situație materială precară, din comunele Albeni, Prigoria și Roșia de Amaradia. ”Ne-am alăturat campaniei «Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!», am strâns jucării pentru copiii proveniți din familii nevoiașe și sperăm să le oferim, prin gestul făcut, câteva clipe de bucurie”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, care a mers personal la sediul Gorjeanul să doneze jucăriile, fiind însoțită de câțiva colegi. Oamenii legii au primit câte un pix personalizat ”Gorjeanul”.
Caravana “Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!”, organizată în parteneriat cu Carrefour România și cu sprijinul sponsorilor Centrul de Calcul Târgu-Jiu și Tipografia PRODCOM, se va încheia joi. În ultima zi, darurile vor ajunge la micuții din comunele Bălănești și Scoarța.
Campania are ca scop colectarea de jucării, ele reprezentând cadoul de sărbători pentru copiii neajutorați, din zonele rurale ale judeţului. În plus, organizatorii le-au oferit și cozonaci celor mici, în pragul Paștelui.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here