Poliţiştii gorjeni, la întâlnire cu vârstnicii din Târgu-Jiu

259

În cea de-a treia zi din „Săptămâna prevenirii criminalităţii”, poliţiştii gorjeni s-au întâlnit cu vârstnicii din municipiul Târgu-Jiu şi au discutat cu aceştia pe tema “măsurile pe care trebuie să le ia pentru a evită să devină victime ale hoţilor”.

Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii au organizat o activitate la Clubul Persoanelor de vârsta a III-a Olteniţei şi Parcul Central pe tema  „Adoptarea unor măsuri minime de autoprotecţie pentru siguranţa personală”, Untitled1constând în prelegeri, informări, dezbateri pentru prevenirea infracţiunilor de furt şi diminuarea riscului de victimizare, realizate împreună cu partenerii EIL. La activitate au participat peste 80 de persoane.
Tot cu această ocazie, în Piaţa Prefecturii din municipiul Târgu-Jiu a fost organizată şi o expoziţie cu sisteme de securitate, sisteme de alarmă, camere de supraveghere video şi sisteme antiefracţie, cu tema „Siguranţă în Untitled2comunitate”, realizată de societăţi comerciale în domeniu. De asemenea, au fost distribuite pliante cu informații și recomandări preventive.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here