Polițiștii de la Siguranța Școlară, întâlnire cu copiii din Tabăra de la Mușetești!

576
IPJ Gorj a transmis că ieri au fost desfășurate activități care vizează siguranța copiilor aflați în excursii sau tabere școlare.
Astfel, polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități informativ-preventive pentru creșterea gradului de siguranță, respectiv prevenirea delicvenței juvenile și a victimizării minorilor prezenți în Tabăra școlară de vară organizată la Complexul Turistic Natura din comuna Mușetești, județul Gorj.
Cu această ocazie, au fost dezbătute aspecte privind problemele cu care aceștia se pot confrunta în mediul social, capcanele diferitelor site-uri de socializare, consecințele frecventării unor anturaje nepotrivite și importanța respectării regulilor de circulație. Totodată, elevilor le-a fost prezentata o autospecială de poliție și dotările și utilitatea acestora. Întâlnirea s-a bucurat de un răspuns pozitiv din partea copiilor, care s-au arătat receptivi, cooperanți și curioși cu privire la informațiile transmise. La aceasta activitate au participat 37 elevi și 3 cadre didactice, toți din comuna Colceag, județul Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here