Poliţiştii au rămas fără locuri de parcare

298

Lucrările de modernizare şi extindere a Stadionului Municipal Târgu-Jiu i-au lăsat pe angajaţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj fără locuri de parcare. Deoarece lucrările au înaintat şi au ocupat spaţiul de parcare din faţa sediului Poliţiei Judeţene, oficialii aşteaptă cu nerăbdare definitivarea acestora şi amenajarea viitoarei parcări subterane.
Parcare0“Doar temporar va fi inactivă această parcare din faţa IPJ. După ce se vor finaliza lucrările la investiţia de modernizare a stadionului, va fi reamenajată o parte din parcare, iar în mare parte cei care deţin autoturisme şi lucrează la una din instituţiile din apropiere vor putea folosi parcarea subterană de la viitorul nostru stadion. Va fi o parcare destul de laborioasă, cu multe locuri, unde cei care vor să parcheze vor avea posibilitatea să o folosească. Va proteja autoturismele şi împotriva intemperiilor. (…) O parte din această suprafaţă unde este actuala parcarea a IPJ va intra în noul proiect de modernizare a stadionului, o altă parte va rămâne şi va fi folosită în continuare ca şi parcare pe viitor”, a declarat viceprimarul municipiului Târgu-Jiu, Aurel Popescu.
În octombrie 2014, Guvernul României a alocat banii necesari şi a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea Stadionului Municipal şi a Sălii Sporturilor din Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here