Poliţistele primesc daruri de 8 Martie

242

_MG_8034Poliţistele din judeţul nostru vor primi şi în acest an cadouri de la sindicat, de Ziua Femeii. Liderii sindicatelor din Poliţie nici nu concepeau să nu le ofere ceva doamnelor şi domnişoarelor, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Ca în fiecare an, doamnele şi domnişoarele, membre ale Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) Gorj sau ale Sindicatului Naţional al Poliţiştilor „Sed Lex”, filiala Gorj, se vor bucura de atenţie şi de mici daruri oferite de liderii sindicali. Şi anul trecut ele au primit cadouri de Ziua Femeii şi, în ciuda crizei, nu vor fi uitate nici în acest an.

SNPPC pregăteşte cadouri pentru 80 de poliţiste

Anul trecut, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) Gorj a oferit membrelor sale cadouri în valoare de 50 de lei de persoană. În acest an încă nu se ştie suma care va fi alocată, dar cu siguranţă toate doamnele şi domnişoarele se vor bucura de o mică atenţie. „Sigur dăm şi în acest an cadouri de 8 martie. Anul trecut am dat 50 de lei de persoană; anul acesta încă nu ştim cât vor costa cadourile, dar nu se pune problema să nu dăm. Avem 80 de doamne şi domnişoare în sindicat şi până pe 8 martie fiecare va primi vizita noastră şi un dar”, a precizat Ion Buculea, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) din MAI, filiala Gorj.

Flori şi cadouri pentru poliţistele din „Sed Lex”

Nici Sindicatul Naţional al Poliţiştilor „Sed Lex”, filiala Gorj nu se lasă mai prejos şi pregăteşte surprize pentru membrele sale. Continuând tradiţia anilor trecuţi, preşedintele SNP „Sed Lex” Gorj le va oferi şi de această dată flori şi cadouri femeilor din sindicat. „Şi anul trecut le-am dat câte ceva şi la fel vom face şi în acest an. Martie este luna cadourilor pentru femei şi este ocazia când ele trebuie să se simtă apreciate. Tocmai de aceea, nu se putea să nu fim alături şi de colegele noastre, care vor primi din partea sindicatului câte o floare şi un cadou”, a menţionat Cristinel Globaşu, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor „SED LEX” filiala Gorj. Prin urmare, poliţistele din judeţul nostru vor fi răsfăţate şi în acest an, de Mărţişor şi de Ziua Femeii, nu doar pentru că sunt femei, ci pentru că merită să aibă parte de atenţii şi bucurii.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here