Polițistă sinucigașă! S-a împușcat cu pistolul din dotare!

1834

O agentă de poliție de doar 25 de ani și-a pus capăt zilelor ieri, ea folosindu-se de arma din dotare pentru a-și curma viața. Nenorocirea s-a întâmplat în baia gării din Strehaia, la mai puțin de două ore de când agenta și-a început tura de lucru. Ea a venit la serviciu dis de dimineață, la ora 8.00, iar în cele 102 minute cât a mai trăit nu a schimbat prea multe cuvinte cu colegii. În ultimele minute de viață chiar ar fi fost văzută vorbind la telefon, cel mai probabil cu soțul său, care este și el polițist, dar în județul Dolj. Amândoi locuiau în Dolj și făceau naveta spre locurile de muncă. S-au căsătorit în cursul anului trecut, dar nu păreau să aibă cel mai fericit mariaj, deși pe rețelele de socializare relația lor părea a fi una perfectă. Cei care îi cunosc vorbesc despre certurile dintre ei, care ar fi culminat cu cele întâmplate ieri. În momentul în care s-a împușcat, agenta a ales un loc mai retras, dar zgomotul făcut de pistolul său în baia gării a fost auzit de alți polițiști. Unul dintre ei a venit pentru a vedea ce s-a întâmplat, iar când a realizat cât de gravă e situația a sunat la 112 și a cerut ajutor.
Un echipaj medical a sosit la locul solicitării și a preluat-o pe polițistă, dar fără mari șanse ca să îi salveze viața. Apelul la 112 a fost dat la 9.42, iar puțin mai târziu femeia rănită grav era preluată de primul echipaj medical. Ambulanța a pornit spre Drobeta Turnu Severin, iar pe traseu s-a intersectat cu o alta, care a venit să o preia pe pacientă pentru că era mult mai bine dotată. Nici echipajul medical de pe a doua salvare nu a mai putut face nimic, medicii spunând că plaga împușcată a produs decesul. „Pacienta avea leziuni incompatibile cu viața. Are o plagă de intrare a glonțului și o plagă de ieșire a glonțului. Cea din urmă este de circa 7-8 centimetri. Este la nivelul regiunii temporale, la nivelul capului. Practic, nu a avut nicio șansă de supraviețuire, deși noi am făcut tot ce s-a putut și ce a depins de noi pentru a o salva”, a declarat medicul de pe ambulanță. După ce medicii au declarat oficial decesul tinerei polițiste, gara a fost împânzită de criminaliști, care trebuie să afle nu doar ce anume s-a întâmplat, ci și de ce a recurs agenta la un asemenea gest extrem. „La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.
Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului”, a transmis IPJ Mehedinți. Vestea că o polițistă și-a pus capăt cu arma din dotare i-a consternat pe călătorii care așteptau pe peronul gării să ia trenul. Oamenilor nu le venea să creadă că o tânără agentă a putut să își încheie socotelile cu viața în acest fel. „Cu siguranță a avut ea ceva necazuri pentru că altfel n-ar fi recurs la așa ceva. Din câte am auzit e vorba de decepții, ceva cu soțul probleme. Nu știu dacă e așa, dar orice ar fi fost nu merita să facă așa ceva. Era tânără, putea să îl lase sau să încerce să se înțeleagă pentru că amândoi aveau viața înainte. Așa, acum, ea e în mormânt și el a rămas aici. Pentru nimic în lume nu merită să îți iei viața”, a spus o pasageră aflată în așteptarea trenului. De aceeași părere a fost și o altă femeie, uimită să audă de cele întâmplate. „Toți avem necazuri, greutăți, dar ce să facem? Nu știu ce a împins-o la așa ceva, dar nu asta era soluția. Trebuia să își vadă de viața ei dacă nu mai mergea relația cu soțul sau ce o fi fost între ei, dar în niciun caz să nu facă ce a făcut. Avea un serviciu bun, am auzit că era și frumoasă, cred că putea să își continue viața liniștită”, a spus femeia.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here