Polițist din Gorj, “pus la pământ” de mascați, în timpul unei petreceri. Descinderea, cu final neașteptat!

717

Un tânăr polițist din județul Gorj și-a emoționat iubita până la lacrimi, în cea mai importantă zi din viața lor, de până acum. Elvis Găvănescu a regizat, împreună cu părinții lui și ai logodnicei, o cerere în căsătorie inedită. În timp ce se aflau la o petrecere, în restaurant au intrat mascații, care l-au pus la pământ pe Elvis și l-au “încătușat”, Dănuța izbucnind în plâns. Ajuns în fața ei, în genunchi, tânărul a scos inelul de logodnă și a formulat cererea în căsătorie, răspunsul fiind unul pozitiv, cum era de așteptat.

Elvis Găvănescu și Dănuța Hortopan trăiesc o superbă poveste de dragoste care a început în urmă cu un an și jumătate. El este polițist într-o comună din județul Gorj, iar ea este studentă la Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale. Au trăit clipe fericite împreună, însă de departe un moment de neuitat este cererea în căsătorie.
Pe 2 noiembrie 2018, cei doi îndrăgostiți se aflau la un restaurant din municipiul Târgu-Jiu, unde sărbătoreau o zi de naștere. Totul decurgea normal, petrecerea era în toi, atmosfera fiind animată de către îndrăgiții artiști Olguța Berbec și Remus Novac, alături de formația lui Dumitru Vasilescu. La un moment dat, “mascații” au pătruns în incintă, imobilizându-l pe Elvis și „punându-i cătușele”. Toată scena se derula sub privirile înspăimântate ale Dănuței, care nu înțelegea cu ce greșise iubitul ei, cu atât mai mult cu cât acesta este polițist și este un tânăr model. În scurt timp, tatăl băiatului, polițist la rândul său, s-a apropiat de Dănuța oferindu-i un superb buchet de trandafiri.

În genunchi în fața iubitei, sub supravegherea “mascaților”
Elvis a ajuns lângă iubita lui, s-a pus în genunchi și i-a oferit inelul de logodnă. Deși era extrem de emoționată, Dănuța a spus cel mai frumos DA!
“A fi părinte înseamnă să îți iubeşti copilul mai mult decât te-ai iubit pe tine vreodată, să îi fi mereu alături și să trăiești împreună cu el toate emoțiile. Am avut bucuria de a trăi alături de copii noştri UNICUL și cel mai emoționant moment (complice fiind) din viața lor! Vă iubim!”, transmite Ionela Nadia Hortopan, mama Dănuței.
Complici la inedita cerere în căsătorie au fost părinții celor doi îndrăgostiți. “Mascații” erau prieteni ai lui Elvis, iar “uniformele” erau doar recuzită.
Totul a fost un scenariu foarte bine pus la punct și jucat cu măestrie de către actorii de ocazie. Cununia civilă va avea loc anul viitor, în vară, la petrecere urmând să cânte tot Dumitru Vasilescu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here