Polițist din Gorj, decedat pe Dealul Negru

30590

Accidentul rutier s-a produs, astăzi, în judeţul Vâlcea, pe DN 7 / E 81. Un şofer din Gorj s-a izbit cu maşina de parapetul de pe marginea drumului, iar în urma impactului a rămas încarcerat. A decedat la spital. Șoferul din Gorj era polițist la București.

La faţa locului, Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a trimis o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. De asemenea, din partea Serviciului Judeţean de Ambulanţă a fost trimis un echipaj. Autorităţile au anunţat că şoferul este un bărbat de 29 de ani din judeţul Gorj. Acesta a fost găsit de către forţele de intervenţie încarcerat, în stare inconştientă, fiind scos dintre fiare de către pompieri. A fost preluat în stare critică de către echipajul SAJ fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, unde a și decedat.
Accidentul rutier s-a produs la km 161, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un capăt de pod, după cum au menţionat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.
Din imagini se observă parapet doar pe un sens de mers, în timp ce maşina este pe celălalt sens de mers. Practic şoferul s-a izbit de parapet, în urma impactului violent, şoferul a virat la stânga şi a intrat pe sensul opus, oprindu-se în capul de pod de pe marginea drumului, pe sens opus.
Traficul în zonă a fost blocat timp de mai bine de o oră şi jumătate, fiind întreruptă circulaţia între Râmnicu Vâlcea şi Piteşti în urma acestui accident rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here