Polițist de la Rutieră, filmat pe terasa unui local în timp ce primea șpagă

181

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție, din Gorj și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj  au prins în flagrant o persoană, în timp ce  oferea 200 euro mită unui agent de poliție din cadrul IPJ Gorj, la Serviciul Rutier, pentru o soluție favorabilă, în dosarul penal în care ginerele său era cercetat.

”În fapt, în ziua de 15 iulie 2016, polițistul a oprit în trafic un autovehicul al cărui conducător auto conducea pe drumurile publice o autoutilitară neînmatriculată. Ca urmare a verificărilor s-a constatat că autoutilitara este radiată din circulație de la data de 18 februarie 2015, sens în care agentul de poliție a întocmit dosar penal.  În cursul zilei de ieri, polițistul a fost contactat de mai multe ori de B.F., socrul persoanei aflate la volanul mașinii neînmatriculate, spunându-i că dorește să se întâlnească pentru a avea o discuție care să rezolve problema dosarului penal. Ca urmare a acestei situații, agentul de poliție a sesizat D.G.A. – S.J.A. Gorj, unde a depus denunț care a fost înaintat la parchet. 
Acțiunea de flagrant a fost organizată în jurul orei 19.00, pe terasa unui local din municipiul Târgu Jiu, moment în care B.F. a fost surprins în timp oferea polițistului suma de 200 euro”, anunță reprezentanții DGA.

Suspectul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, fiind dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore.

Detalii în ediția de mâine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here