Politicienii, primii la vot

470

Cei mai mulți dintre politicienii gorjeni s-au prezentat, duminică, la urne încă de la primele ore, îndemnându-i pe gorjeni să meargă la vot.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a votat „pentru dezvoltarea comunităților locale. Gorjul contează!” Tot de dimineață s-a prezentat la vot și candidatul PNL la Consiliul Județean Gorj. „Am votat pentru transformarea Gorjului din județul din care se pleacă în județul în care se vine! Mergeți la vot și alegeți pe cel care are cele mai multe șanse să producă schimbarea pe care o așteptăm de zeci de ani!”, a fost mesajul lui Iulian Popescu.
Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a votat la ora 08.30. El a avut un mesaj pentru tineri. „Am votat pentru cetăţenii municipiului Târgu-Jiu alături de familia şi de echipa mea. Sunt astăzi prezent la vot alături de fiica mea, cea care votează pentru prima dată la alegerile locale. Îi îndemn pe toţi tinerii din Târgu-Jiu să vină la vot în această zi şi să susţină proiectele europene, să susţină dezvoltarea infrastructurii şcolare şi infrastructurii rutiere în municipiul Târgu-Jiu, să susţină redobândirea patrimoniului furat în trecut”, a precizat Romanescu.
Și candidatul PSD la Primăria Municipiului Târgu-Jiu, Ciprian Florescu, a venit la secţie însoțit de familie și de colegii din partid, afirmând că a votat „pentru un oraș numit acasă”.
„Am votat pentru o echipă competentă, de oameni profesioniști, responsabili, dedicați comunității și binelui general. O echipă care va pune faptele înaintea vorbelor!”, a transmis Mihai Weber, președintele PSD Gorj, după vot.
„Un singur tur, un singur vot. Nu-l irosi! Orice vot dat altor candidați este un vot pentru PSD. Votează inteligent dacă îți pasă de Gorj. Iulian Popescu este cel care poate rupe șirul anilor de administrație incompetentă în Gorj”, a fost mesajul deputatului Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj.
„Hadeți cu toții la vot! Circuitul dusul oamenilor la vot, utilizat de către partidele clasice, produce deja efecte în Gorj! Nu avem armele lor, nu avem constrângerile lor, nu avem agresiunea lor. Haideți să mergem la vot, să diluăm autobuzele cărate de ei și să decidem noi pentru noi!”, a transmis Radu Miruță, președintele USR Gorj.
Preşedintele PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, candidat la șefia Consiliului Judeţean, a votat pentru „un alt mod de a face politică (…), pentru bunăstare şi pentru a schimba ceva în judeţul Gorj”.
Liderul Pro România, deputatul de Gorj Victor Ponta, a votat în Capitală. El și-a exprimat speranţa că în decembrie, la alegerile parlamentare, oamenii vor fi sănătoşi, adăugând că „după cum arată lucrurile, alegerile sunt mai importante decât sănătatea”.
„Mă bucur că oamenii vin la vot. Eu, ca de fiecare dată în ultimul timp, n-am votat contra cuiva, am votat pro ceva, şi cred că după atâta ură şi scandal, cât a fost în ultima lună, o să ne aştepte patru ani destul de răi. Dar totuşi să sperăm că suntem sănătoşi şi că, în loc să ne ocupăm de alegeri, o să ne ocupăm chiar de sănătate, de educaţie, şi de ceea ce e important pentru oameni. (…) Să se termine cu bine anul ăsta, şi să sperăm că în decembrie, la parlamentare, o să fim sănătoşi că, după cum arată lucrurile, alegerile sunt mai importante decât sănătatea noastră, şi ăsta e un lucru rău”, a afirmat Ponta la ieşirea de la urne.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here