Poliţia, zi specială pentru copii! Ce a pregătit pentru mâine, 1 iunie!

561

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, poliţiştii gorjeni şi-au propus să desfăşoare o serie de activități, menite să aducă bucurie tuturor celor prezenţi.

Astfel, în cursul zilei de mâine, în intervalul orar 09:00-13:00, în Piața Prefecturii din municipiul Târgu-Jiu, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, polițiștii gorjeni vor desfășura următoarele activități:

• Vor fi efectuate exerciții de prezentare a tehnicii din dotare și activități demonstrative cu câinii din dotarea Serviciului Criminalistic;

• Se va prezenta tehnica și armamentul din dotare de către polițiștii din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni Speciale;

• Va fi organizat un concurs de biciclete pentru copii, de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu Biroul Siguranța Școlară;

• Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității vor premia participanții la concursul ”Mesajul meu anti-bullying”, fiindu-le distribuite diverse premii.

• De asemenea, vor fi oferite material preventive și cărți de colorat copiilor, având ca tematică imagini și ghicitori cu polițiști.

La activități vor participa polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Rutier, Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, Biroul Siguranță Școlară și Biroul pentru Protecția Animalelor. Urăm tuturor copiilor ,,La mulți ani,, și o copilărie fericită !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here