Poliția Timiș se încălzește cu lemne din Gorj

955

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș a achiziționat din Gorj lemn de foc, pentru ca polițiștii care își desfășoară activitatea în special în mediul rural, în sedii încălzite cu sobe pe lemne, să nu aibă probleme la iarnă.

În total este vorba de 64 de posturi de poliție, iar cantitatea de lemne care va fi livrată este de circa 400.000 de kilograme. Firma care a câștigat licitația este din comuna gorjeană Padeș. Este vorba de RARVALSERV SRL din satul Cloșani.
„Inspectoratul de Poliție Județean Timiș achiziționează cantitatea de 388.687,57 kg lemne de foc „Sort normal” (lemne – categoria A – lemne foioase tari și cel mult 15% foioase moi sau rășinoase) pentru încălzirea pe timpul iernii a imobilelor aparținând acestui inspectorat de poliție”, potrivit caietului de sarcini.
Poliția Timiș a pus și condiții. Nu vrea să primească lemne cu urme de putregai și nici deșeuri sau brichete de foc fabricate pe bază de lemn. Toate cheltuielile cu încărcarea, transportul și descărcarea lemnelor până la destinație cad în sarcina firmei din Gorj.
Lemnele vor trebui să ajungă la sediile subunităților și posturile de poliție din Timiș până la sfârșitul lunii octombrie.
Contractul a fost atribuit la începutul acestei luni pentru suma de 171.022 lei.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here