Poliţia Rutieră a ridicat 35 de permise de conducere şi a dat peste 120 de amenzi!

583

Polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni pentru combaterea conducerii autovehiculelor cu viteză peste limita legal admisă, la nivel județean, în data de 29 iunie.

Astfel, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, Poliției Orașului Novaci, Poliției Municipiului Motru și Poliției Orașului Târgu Cărbunești au acționat pe DN 67, în sistem integrat, în cascadă, în colaborare cu polițiști rutieri din cadrul IPJ Mehedinți și Vâlcea, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

De asemenea, polițiștii rutieri din tot județul au desfășurat acţiuni punctuale, în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, pentru depistarea/sancționarea conducătorilor de autovehicule care depășesc limita legală de viteză, precum și pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și reducerii numărului și consecințelor accidentelor rutiere grave.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, polițiștii au avut în vedere identificarea şi sancţionarea participanţilor la traficul rutier, care,  prin încălcarea normelor rutiere, creează riscuri pentru siguranţa tuturor categoriilor de participanţi la trafic.

Polițiștii au utilizat autospeciale și aparate radar pentru înregistrarea vitezei.

În cadrul acțiunilor au fost aplicate 126 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 51.000 lei, conform OUG 195/2002.

În cadrul acțiunilor au fost reținute 35 de permise de conducere, din care 31 pentru depășirea regimului legal de viteză pe un anumit tronson de drum și  a fost retras un certificat de înmatriculare.

Acţiunile vor fi continuate în funcţie de evoluţia situaţiei operative, transmite IPJ Gorj.

1 COMENTARIU

  1. Mai iesiti cu radarul si pe drumurile judetene.Dupa orele 21 dar si in timpul zilei, cei care folosesc drumul Pesteana Jiu Tg. Carbunesti il confunda de multe ori cu o pista de intrecere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here